Cupping

Cupping er en gammel behandlingsform, som har været kendt og udbredt i Danmark, men har været forsvundet for at dukke op på ny.

Behandlingen foregår ved at man sætter ’cups’  på strategiske steder på kroppen med undertryk og derigennem kan behandle forskellige lidelser.

Dette undertryk/vakuum sørger for at trække cirkulation gennem området og sætte fart på udskiftningen af næringsstoffer og affaldstoffer.​

Man kan bl.a. kan arbejde med dybe muskelspændinger, strække i vævet og skabe øget lokal cirkulation for optimeret udskiftning af næring og affaldsstoffer.

Der er forskellige måder at bruge cupping på. 

Jeg bruger stationær cupping, hvor der sættes cups på udvalgte steder, som bliver siddende i længere tid. Det bruger jeg i problemområder som kan være særlig ømme og stive.

Jeg bruger moving cupping, hvor cups'ne bevæges gennem et område for at sætte blod og energi i bevægelse.

Derudover laver jeg moderne cupping med større cups af silikone. Dette bruges gerne ved større led, som knæ eller skulder eller muscle cupping.

Hvem kan få gavn af cupping?

Langt de fleste mennesker kan få g​avn af cupping. Lider du af diabetes eller andre lidelser der påvirker blodomløbet bør det overvejes om det er den rigtige behandling og du bedes oplyse mig om dette. Ring eller skriv gerne for at høre om cupping er for dig.


Bestil hurtig tid til cupping her

Jeg kan kontaktes på telefon 42 40 84 67 eller på e-mail thor@ro-aku.dk, så hører du fra mig hurtigst muligt. 

Kontakt INFO

Roskilde Akupunkturklinik

CVR: 35360875

Industrivej 6B 4000 Roskilde

BEMÆRK NY ADRESSE

Tlf.:

42 40 84 67

E-mail:

thor@ro-aku.dk

Mine Åbningstider

(andre tider efter aftale)

Mandag​

9:00 til 17:00

Tirsdag

9:00 til 17:00

Onsdag

9:00 til 17:00

Torsdag

9:00 til 17:00

Fredag

9:00 til 15:00

Lørdag

Kun efter aftale

Søndag

Kun efter aftale (dobbelt takst)