Akupunktur

Akupunktur er en flere tusind år gammel metode hvorved man med små nåle indsat i bestemte punkter kan behandle ubalancer i hele kroppen.

I Traditionel kinesisk akupunktur tager man udgangspunkt i at afbalancere meridiansystemet, som er de energetiske baner i kroppen og man kan derfor arbejde med mange forskellige lidelser.

Hvor nålene skal sættes og hvor mange der skal til afhænger af ubalancen og hvilke meridianer der er påvirket, men er altid afvejet i forhold til klienten.​

Hvem kan få Akupunktur?

Akupunktur er egnet behandling for de fleste mennesker og kan bruges mod fysiske såvel som psykiske ubalancer​. Jeg behandler børn fra 6 år og op; indtil det 15. år skal forælder eller værge være til stede i klinikken under hele behandlingen.

Modtager du anden form for behandling, er det en god ide at holde behandlingerne adskilt, så du ved hvad der gør hvad for dig og så der ikke er modarbejdende energier.

Har du modtaget vaccine eller fået foretaget blodprøver er det ikke anbefalet at gå til akupunktur samme dag og jeg beder jeg dig derfor finde en anden dag at få behandling med akupunktur.

Roskilde Akupunkturklinik er medlem af brancheforeningen PA - Praktiserende Akupunktører

Interesseret i tidsbestilling?

Jeg kan kontaktes på telefon 42 40 84 67 eller på e-mail kontakt@roskilde-akupunkturklinik.dk, så hører du fra mig hurtigst muligt. 

Kontakt INFO

Roskilde Akupunkturklinik

CVR: 35360875

Industrivej 6B 4000 Roskilde

BEMÆRK NY ADRESSE

Tlf.:

42 40 84 67

E-mail:

thor@ro-aku.dk

Mine Åbningstider

(andre tider efter aftale)

Mandag​

9:00 til 17:00

Tirsdag

9:00 til 17:00

Onsdag

9:00 til 17:00

Torsdag

9:00 til 17:00

Fredag

9:00 til 15:00

Lørdag

Kun efter aftale

Søndag

Kun efter aftale (dobbelt takst)