Jeg tilbyder behandling af tennisalbue​

Er du på udkig efter professionel behandling af tennisalbue? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Thor har mange års erfaring indenfor akupunktur som behandlingsmetode for forskellige lidelser - eksempelvis albuesmerter.

Der er flere forskellige symptomer på tennisalbue. Smerterne er typisk lokaliseret i ydersiden af albuen med udstråling til både ydersiden af underarmen mod overarmen og mod håndleddet. Om morgenen opleves der ofte en fornemmelse af stivhed i albuen, men der er sjældent tale om hvilesmerter. Smerterne bliver typisk værre ved bare minimale stræk af håndleddet. Jeg står naturligvis altid klar til at afhjælpe dig med dette med en behandling af tennisalbue.

Hvad er en tennisalbue?

En tennisalbue er betegnelsen for en smertefuld betændelsestilstand omkring ydersiden af albuen, hvor muskelsenen hæfter fast i albueknoglen. Det er en skade, som typisk kommer ved overbelastning af senerne på bagsiden af hånden og håndleddet, og som udspringer fra ydersiden af et lille fremspring på ydersiden af albuen. Ofte bliver smerterne så voldsomme at det kræver behandling af tennisalbue. 

Oplever du kroniske ledsmerter, så kan du med fordel kontakte en professionel akupunktør. Jeg tilbyder en effektiv og god behandling af tennisalbue,hvor nålene placeres ved knæet i modsatte side af der, hvor du oplever smerter. Jeg har desuden kendskab til diverse gode øvelser.

Kontakt mig for behandling af tennisalbue

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan tilbyde professionel behandling af tennisalbue, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Jeg kan kontaktes på telefon 42 40 84 67 eller på e-mail kontakt@roskilde-akupunkturklinik.dk, så vender jeg straks tilbage vedr. din behandling af tennisalbue.

Kontakt INFO

Roskilde Akupunkturklinik

CVR: 35360875

Industrivej 6B 4000 Roskilde

BEMÆRK NY ADRESSE

Tlf.:

42 40 84 67

E-mail:

thor@ro-aku.dk

Mine Åbningstider

(andre tider efter aftale)

Mandag​

9:00 til 17:00

Tirsdag

9:00 til 17:00

Onsdag

9:00 til 17:00

Torsdag

9:00 til 17:00

Fredag

9:00 til 15:00

Lørdag

Kun efter aftale

Søndag

Kun efter aftale (dobbelt takst)