Behandling af hælspore med akupunktur​

Har du problemer med ondt i hælen? Så har du muligvis en hælspore. Her hos Roskilde Akupunkturklinik tilbydes professionel behandling af hælspore ved hjælp af bl.a. akupunktur. Min klinik er beliggende i Roskilde, og derfor behandler jeg primært kunder fra lokalområdet, samt Frederikssund og Holbæk. Alle kunder er dog velkomne hos mig.

Uanset om du har fodproblemer eller døjer med andre problematikker, så er akupunktur en effektiv behandling af hælspore. Du kan med andre ord trygt komme hos mig, hvis du ønsker professionel behandling.​

Hvad er en hælspore?

En hælspore er typisk en overbelastning i en lille slimsæk eller udvækst under knoglen på foden. Selve udvæksten er ikke problematisk, men det kan være et problem, når det fører til hælsmerter. Årsagen til dette er, at der opstår en betændelsestilstand i slimsækken eller i den sene, der udspringer på knoglen.

Der er forskellige symptomer på hælspore, hvoraf den typiske er ømhed i hælen, som forværres når du lægger vægt på foden i form af gang, løb, eller blot når du står på foden. Jeg tilbyder behandling af hælspore med akupunktur, hvor nålene sættes andre steder end hvor smerten er.

Kontakt mig for behandling af hælspore

Få behandling af hælspore af en professionel akupunktør og oplev bedring hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte mig for flere informationer eller for at bestille en tid.

Jeg kan kontaktes på telefon 42 40 84 67 eller på e-mail kontakt@roskilde-akupunkturklinik.dk, så hører du fra mig snarest muligt.  Jeg ser frem til at hjælpe dig med din behandling af hælspore.

Kontakt INFO

Roskilde Akupunkturklinik

CVR: 35360875

Industrivej 6B 4000 Roskilde

BEMÆRK NY ADRESSE

Tlf.:

42 40 84 67

E-mail:

thor@ro-aku.dk

Mine Åbningstider

(andre tider efter aftale)

Mandag​

9:00 til 17:00

Tirsdag

9:00 til 17:00

Onsdag

9:00 til 17:00

Torsdag

9:00 til 17:00

Fredag

9:00 til 15:00

Lørdag

Kun efter aftale

Søndag

Kun efter aftale (dobbelt takst)